s

FUSION KITCHEN

EXPLORE DREAM.  TASTE.
FOLLOW US
morsel@yourdomain.com
+88(0)101 0000 000
c

Warsztaty – Kaszomania

Zdrowe i pyszne, na wytrawnie i na słodko, kasze od zawsze były obecne w kuchni polskiej. Dziś kasze przeżywają prawdziwy renesans, już nie tylko kasza manna i gryczana towarzyszy naszym posiłkom, ale sięgamy po coraz różniejsze ziarna, zarówno te zapomniane prastare jak i te ultra nowoczesne. Na warsztatach poznacie różne rodzaje ziaren, opowiemy o ich właściwościach, oraz zastosujemy niektóre z nich w naszych potrawach warsztatowych:

Przygotujemy:

Sałatka z pomarańczami, marchewką i granatem z lnianym dressingiem

Bulgur z pomidorami i bakłażanem

Kaszotto buraczane podane z łososiem

Ciasto gryczane z gruszkami

Mus gryczany z granolą

Dżem chia do zabrania do domu

Spotkanie zakończymy degustacją wspólnie przygotowanych potraw w formie kolacji . W czasie warsztatów serwujemy zimne i ciepłe napoje (woda, kawa, herbata, sezonowa lemoniada)

Cena 190 zł/os

Czas trwania: 3-4 h

Grupa maksymalnie 15 osób

Prowadzący Anna Petryna

Data: 22.03.2019 r.

Bon podarunkowy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent dla Twoich bliskich?
Skontaktuj się z nami i zamów Voucher upominkowy o wartości 50, 100, 150, 200 lub 250 zł, który można wykorzystać na dowolne warsztaty organizowane w FUDIO prowadzone przez właściciela - Anna Petryna.
Voucher możesz zamówić telefonicznie lub mailowo, wyślemy go do Ciebie w formie PDF lub możesz odebrać go w studio po wcześniejszym uzgodnieniu. Celem zakupienia bonu należy dokonać przelewu na wybraną kwotę oraz wysłać na adres e-mali: ania@fudio.pl imienia i nazwiska osoby obdarowanej. Dane do przelewu:
Apetyt na Polskę Anna Petryna
40 1090 1779 0000 0001 3374 9509 (Santander Bank)

Zapisz się na warsztaty

Wypełnij i wyślij formularz aby dokonać rezerwacji, skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia dostępności miejsc oraz prześlemy informacje dotyczące płatności

Imię i Nazwisko uczestnika:
e-mail do kontaktu:
nr telefonu do kontaktu:
Ilość osób: